Followers

Wednesday, March 21, 2012

Winter Sonata Part 3

continue part 3 plak..:))
sesubuh sapiee..lin dah kejutkan aku...
hehe..tq lin mmg ku pesan dia jd alarm aku..keh3..
huwaaaa...letisnye...sejuk2 ni leh x ku nak tidur sampai ptg...(getus hatiku..)
aaa..giler..dtg jauh2 nak tidor.....xde maknanye ok...

maka gigihlah bersiap ala kadar dlm kesejukan...
sarapan jgn lupa...
kena abiskan stok makanan yg ado..hahah
ok lps tu siap...udah cun ..
jommm.
mula2 kami kepegi melawat salah satu temple kat sini

kami sedang diterangkan tentang kepercayaan kaum korea...
Cam citer drama 49 days tu ;)


hehe..sambil2 tu..wat2 berlakon :)
then, pastu kami terus ke National Folk Museum of Korea.
Muzium ni terletak di tengah bandar Seoul
dan terletak berdekatan dengan Gyeoungbukgong Palace..
 cop sorang satu yer :)



lepak2 jap...buleh thn gak luas kawasannye..lepas ni nak pegi istana plak..
posing ala kanak2 riang....ahaks...


rumah traditional org korea..


cantikkan view kat sini...mcm lukisan..


Istana Gyeoungbukgong ini kiranya yg terbesar di seoul..
biasa digunakan untuk upacara raja naik tahta.
kiranya merupakan simbol keagungan kerajaan dan rakyat Korea kekdahnye...



 
macam dalam citer apa ntah.....x hengat pulak..

besar sungguh istana ni..penat pusing celah sana celah sini aish..

dah puas belok san belok sini...naik fenin dah...akhirnye tiba disini....

dptlah tgk salah satu upacara di sini hehe...

sempat gambar dgn penjaga istana ni...garang tul mukanye...
kita ckplah apa2 dia wat x tahu je..senyum pong idak..
hehe..yg lawak tu dah gambar ku ckp 'kamsamnida' pong dia wat x tahu..
mmg xde perasaan....cis :P






Hug N KiSseS,




No comments:



I changed my font at thecutestblogontheblock.com