Followers

Tuesday, April 3, 2012

Winter Sonata Part 4

bas yg kami naik turunkan betul2 kat namdaemun market..
so hr ni agenda suping2 ..
yeay..saya suka..saya suka...
yelah ni saat yg diitunggu nak gunakan duit korea tuh..
penat tau i tukar...rugi jer x gunakannnn...
hahaha...
basically nak shoping  souvenir je...
utk famili, husband, dan anak2 yg tercinta..
yg dok kat rumah...
tq byk2 sbb bagi mama pergi korea...
mmuahhh...


kat sini kira murahlah...
tp kalau lepas convert duit kita tentulah mahai...kakakaka
sabor je lah..kannn..
belilah skit2...wat kenangan...

advise ku kalau u ols pergi..
rasa nak shoping...
this is the place..
once kalau pi sini..silalah shop kalau rasa nak shop dan berkenan....
jgn shop kat tourist attraction mcm nami island ke mt sorak ke..
price will be double tau...


souvenir korea ni kiut miut tau..
fridge magnet, nail clipper, sudu n chopstic, pen...key chain..

kalau hat artist fans tu
poster, cards, notes, waima stokin pon ade gmbr artis tuh weih...hahaha..
tp ku x belilah...kwn ku sorang tu abis dia borong...kah3...
untuk anak kunun..ye ker...???
hehehe...gurau jer...







pasar ni sgt ler luasnye...mmg x larat lah aish..
tu kami x ke myeongdong  tu..
dlm hati ala rugi x pi...:( 
x larat dah...kaki x larat tapi hati tu larat lagi...ish3
lapor ni weih..
sib baik ade coklat... n stoberi...nyum2..
sgt lah sedapnye stoberi korea ni..
besar2 dan manissssssss..
kan nadddddd...


mmg dah haus dan sejuk gilos neh..kena cari coffe lah...
aku ngan sabrina beli coppucino..
rega dlm krw2200 = rm6.50

sambil2 tu tanye amoi yg juai coffee tu camne nak pi namsan tower
 heheh...
ku tanya apa yg menarik kat namsan tower..
dia jwb mende sama je setiap soklan..
beautiful..beautiful...beautiful...
lantak ler ko minah oi....hahahha...

Hug N KisSes,

No comments:



I changed my font at thecutestblogontheblock.com