Followers

Tuesday, February 21, 2012

happy birthday to u....amani.

Amani 1st birthday cake..:)

Sabtu lepas mama dan papa berjaya gak celebrate birthday amani....

dalam pada mama sibuk2 ater sabtu kerja sampai kul 3...huhu

tp bos mama baik so kul 12 mama dpt kuar dah...yeeha..tq2....

close family n cousin2 amani je yg dtg;) itu je yg mama larat nak jemput....bulehhhh..hahaha

yg penting ade kek utk diputun ..disamping mengeratkan silaturrahim..:) xgituh...

x lupa ade makan2 sikit…heheh

alhamdulillah..

kita mkn mi kari ketam…dengan sate gitu…

x yah citer panjang2 lah..

just let's the picture talk..^__^

serius sungguh birthday girl neh...

happy time....happy birthday song by lovely cousin....mmuahhh...

sat je dah nak cair kek BR ni..sbb cake ni atas dia totally icecream...base nye cake...
sgt2 delicious ok....icecream mocha with chocolate cake ;)

sesi bukak presents ...tq cik ya maklong, cik ana , cik ann, makcu pakcu....amani suka sangat...

mmuahhhh....
usha cik ya neh...;)her cousins ..same age dgn amani....prince ammar tua 2 minggu dr amani ..
rayyan plak tua 2 bulan..
tp diferent year sbb birthday rayyan 31 dec.....;)

tgk amani tu pose ala2 heroin industan plak kat tengah2 tu kan...
:mercun2:.

main sama2 yer..amik2...sharing is caring....;)

ni pic pertama yg berjaya diambil bersama rayyan...;)with kakak sabrina...

ammar yg cumel..nak je dia pakai topi tuh..kalau amani dah tepis2 dah ...
thks semua...sudi celebrate birthday amani kali ni...nanti jumpa lagi...;)
:mercun2:
Hug N KiSseS,

No comments:



I changed my font at thecutestblogontheblock.com