Followers

Monday, February 6, 2012

AdeliA AmaNi 1 tahun.. :)

nak berdiri sendirilah kununnye....;)

assalamualaikum....rasanye br dok war2 kan tahun baru 2012..
kini kita telah pun cecah bln feb.....uii cepatkan.....
nanti sat je dah half year..sat je dah nak puasa ..nak raya..
dan sat je dah hujung tahun....
fuhhhhhh ...
3 feb.....
my little adelia amani is turning 12mths...
congratz....happy 1st birthday..
ui sakit bersalin pon masih terasa...trauma mama pon x ilang lagi ler cayang....
hahaha...

alhamdulillah ya Allah..
kau kurniakan baby yg comel ini
yang boleh menghilangkan rasa letis seharian bekerja
yg boleh menghilangkan masalah apabila melihatnye...
yg boleh menghiburkan dikala sunyi...
peliharalah anakku ya Allah...jadikan ianye anak yg solehah...
apapon kami sayang sgt ngan amani...
mmmuah..muahh..muahhh.....
ameen...

di usia setahun amani ada 2 btg gigi yg cumel....
dan satu belah atas mcm baru nak tumbuh...
baru nak belajar berdiri...itupun jatuh2...
dah boleh meniru gaya org lain...
x sabar nak tunggu amani jalan pulak....yiba2....
tp x tahulah kot dpt kaki nanti x tekejar lak mama...
tertungeng2 plak mama n papa nak kejar...heheh

:girl_15:

ni saje mama nak posting kan photo2 amani penuh keceriaan
sempena 1st birthday nye...
gelak x hengat dunia okay....
:minimo_03:
hehehhehehhehehhehheheheheh..suka benor kekdahnye :P
ok u ols....nanti kita posting lak pasai amani nye small party k!!

and...nak wish birthday gak untuk twin amani...Aleesha Hannah.....
be cool my Twin.....
:minimo_02:
Hug N KiSs
eS,



I changed my font at thecutestblogontheblock.com