Followers

Sunday, December 20, 2009

Salam Maal Hijrah

Assalamualaikum...
lamanya aku x update blog...
hua3..malesssssssssss.....
tahu x gara2 apa aku malas...
ini semua gara2 facebook...
ngadap farmville..
payahnye kalau dah terjebak...
asik ingat kebun jer...
kui3...
masa menghadap blog sebelum ni dah tukar kepada ngadap facebook...
kih3...
kalau ngadap 2-2 tandanye x makanler anak beranak...
ekeke...
ater mamanye asik ngadap komputer jer....
adehhhh..
btw..kesempatan ini..
rasanya belum terlambat
aku nak ucapkan salam Maal Hijrah..
Alhamdulilah..kita dah masuk th baru..
Semoga azam masing2 berjaya dgn jayanye
aku doakan kawan2 semua dpt apa yang dihajati..
dan jgn lupa bersyukur apa yang ada..
Semua yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknye..
mengajar kita erti kehidupan..dan lebih mematangkan diri kita..

ok bye...
Hug N kisseS,




6 comments:

Khas Lysha said...

betollah farmville betol2 mendtgkan ketagihan.. huhu
salam maal hijrah..

MAMASYAZA said...

samalah cam kita kat sini....dok kl 3 hari asik teringat kat ladang n kedai mkn ja..maklumla laptop tak bawak..boleh sakit jiwa ngan fb ni. pasal tu la hadkan masa time mlm bila anak2 dah zzzzzzzzzzzzzzzz. kalo tidak...terbengkalai semua keja kat umah

U-jin said...

salam....betui tu,,,tular..tu yg nak tgk blog pong males...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. kita dah tak blh nak berfb bagai.. office dah block fb.. kat umah.. memang malas dah nak on lappy.. nanti dak mirul yg sibuk.. tu yg sunyi sepi je fb..

U-jin said...

ho gitu ker...no wonder lar ..sian cute..

U-jin said...

ho gitu ker...no wonder lar ..sian cute..



I changed my font at thecutestblogontheblock.com