Followers

Wednesday, October 12, 2011

raya raya 2011

assalamualaikum kwn2 ku..
hehe..saya dtg lagi ini blog....
brp kali ku cuba try test tekan keybod nak update..
x terupdate jugak....

alah tp kena citer gak
raya raya 2011
sebab this year sangat speciallllllllll
anggota famili ku bertambah...
dgn kehadiran baby tecitku...
nur adelia amani...
kiranye first hari raya for my lit. princess
so mama kena wat entri gak..
kalau x nanti xde lak gambar baby mama pakai baju raya pertamanye..
dlm blog mama nan indah ini walaupun lama x berlangsir baru....kaaaaaaaaannnn...
ade sesiapa rajin x nak tukarkan langsir baru...huhuks...
report kat saya ek....hehe

anak2 ku
this year kan...
sepatutnye raya pertama kita raya di kota tinggi jhr..
tp apakan daya..tokmak n tok bah lama dah tinggalkan kita..
emmmm..
so..kita raya rumah opah n atuk
kat mana tu...hehe shah alam je lah...sekangkang kera jor..
dan seterus2 nye di th akan dtg insyallah kita akan beraya sini dulu...
dan kemudian raya ke ke 3 barulah balik ke jhr...
dan kemudian acara beraya sakan....
mcm x cukup sebulan je kekdahnye..kui3...^___^


ok ini gambar raya kami...yeyeh...sedondon berdondon seirama....
ade kwn mama tanye kenapa tudun pink...aiseh benonye manik2 kat baju tu kaler pink tau...tp x nampak lak dlm ini gambar..aish...

mama , papa n baby......kunun2 mcm anak sorang...tapi...rupa2 nye empat....
anak ke 3 dan ke 4...sama manis...sama manja...

with famili mak mertua...tahun ni x ramai beraya kat sini..masing ke rumah mak mertua masing2...so kami je lah dgn hat bujang trang tang2 tu

:minimo_20:acara bersalam

atuk n kids:minimo_20:
papa dah penat.....asik layan amani bertimang..ngengada je gambar ni...haha

:minimo_18:
ok..sekian untuk raya pertama...c u again...cayang awk byk2 tau
:girl_9:


Hug N KiSseS,





No comments:



I changed my font at thecutestblogontheblock.com