Followers

Saturday, August 1, 2009

PeRmaTa HaTi - GiveAwaY


Pagi ni sempat blog walking blog kawan2...ternampak ler plak giveaway
Permata Hati Giveaway ... berkenan sungguh lar kat bag dari blog ni.....so saja nak join giveaway ni... sbb senang sangat...just wat entry tentang giveaway ni... sapa2 nak join jom pi
sini
SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI?

SEMUA ORANG (tapi yg ada blog sebab saya nak mereka buat entry kat BLOG masing2) .. . Tak perlu jadi follower .. cuma perlu buat komen di sini dan buat Posting di BLOG masing. Beritahu Link anda.

RAMAI YANG COFUSE LAKS .. SOWIIII

1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
- beg ni kan cute sangat....soft color, nice, trendy, mesti nak pandang 2 x bila tgk beg ni...hahaha..
sgt sesuai utk dibawa kemana sahaja ....sng nak bawa susu & diapers utk permata hati..
- ups.. tali hitam tu kalau kaler merah ker krim ker lagi sesuailer...


2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih
done
3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
done

4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa
kalau ada rezeki x kemana....ahaks...

Hug N Kisses,


1 comment:

INTAN said...

good luck..ni kuiz ek



I changed my font at thecutestblogontheblock.com