Followers

Wednesday, May 6, 2009

Tag Beatiful Girls Award

Award From kak Yong..thank you for passing me de very..very..very cute award...suka3..comei sangat...mcm awek korea ler cartoon ni ...hihiks....
Syarat2 menerima award ini:

1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
mestilar....cik u-jin mmg pompuan tulen....semestinye sangat tulen...bkn auww2 tau...
2. Copy badge sebagai award anda
done...

3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan

  1. Bangga menjadi perempuan sebab boleh lahirkan baby... Can't find the words to describe it... hanya perempuan yang melahirkan jer yang tahu.....
  2. Bangga menjadi perempuan sebab apa2 pompuan didahulukan....ladies first gitu....
  3. Bangga menjadi perempuan sebab ada 'ladies market' heheh...lelaki xde tu..kui3...itu satu kebanggaan ..
  4. Bangga menjadi perempuan sebab syurga di telapak kaki ibu yg sememangnye seorg perempuan..
  5. Bangga menjadi perempuan sebab boleh bergaya mcm2 fesyen....from top to toe..heheh..kalau lelaki...emm....balik2 t-shet ..kemeja...cam kurang menarik je...
  6. Bangga menjadi perempuan sebab sesekali merasa ler ade org hantar bunga...ihiks...kalo lelaki..dah tentu jarang2 sangat berlaku ..betul x..
  7. Kalau dalam family Bangga menjadi perempuan sebab satu satunya anak tunggal perempuan...so manja lebeh sikit....ahaks...jgn marah..

4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda ...
so u guys yang cantik n cun melecun ...meh ler beramai2 amik wei...
fizan, ainal, aen, tasya, mezah, eidaice, ana, ain, iyta,kak ita,kak izan, rozieq,amida,kak ida,aida,intan,ana,kak seha,mamaju,ida,ungu violet, manja....sapa2 yang belum ade boleh gak ambil k..

4 comments:

INTAN said...

adakah INTAN yg d maksudkan itew DAKU?..ngeh2

U-jin said...

yeye..betui3...intan akak anak babah....silakan...

kakyong said...

salam u-jin,
weiii cepatnyer dia siapkan tag... hemmm,,... list tag kakyong masih pjg lagi tu... ade hrp le u-jin di tag lagi... heheh

u-jin said...

salam kak yong...hahaha..kalo tag straight forward je...senang ler nak jwb..hihiks..



I changed my font at thecutestblogontheblock.com