Followers

Sunday, May 31, 2009

Toodlers Super Model Contest

sticky mode..pls scroll down for new entri..tq
Salam...Entri yang ini sticky mode untuk pertandingan Toodlers Super Model Contest yg di taja oleh Mama Aqish iaitu dari 5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009. so....ini gambar2 yasmeen ala2 model ..hehe..cuba2 jer...kot2 lar boleh menang....rasa nebes lak...yelah 1st time yasmeen masuk contest mcm ni...masuk telematch rebut gula penah lar....ihiks

Nama Anak: Nur Yasmeen Humaira Binti Mohd Darwis
Tarikh Lahir : 14th Nov 2005
Model Kolam Renang
Model Gown English Style..
iNi Model ala2 gediks..ahaks.
~ Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
Walaupun baru jer jadi follower rasmi kepada blog Mama Aqish, rasa terhibur membaca entri-entri Mama Aqish terutamanya tetang si cilik nye Damia Nurin Balqis yang semakin keletah....dan dgn adenya contest sebegini betambah2 ler meriah dunia blogger.. congrate to Mama Aqish as well.....

~Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
Nur Yasmeen Humaira mesti di PILIH sebagai pemenang sebab dia cuteeeee...cam awek korea...ahaks....just kidding ok...

selain memenuhi syarat Yasmeen harus dipilih sebab dia ni mmg suka bergaya depan kamera....ala2 model gitu.....lepas gambar mesti dia tanya dia comel ke tak.......dan skrg semakin bijak bercakap...kdg2 cam x caya perkataan tu keluar dr mulut comel dia...

so frenz...jika x keberatan..Pls support n vote my cikonet ....tq...

Vote dengan rasminyer dilancarkan 28hb May 2009 tepat jam 4.01 petang sehingga 31hb May 2009 jam 11.59 malam...........vote undian mempengaruhi pemilihan pemenang sebanyak 20% dan 80% datangnyer dari Juri Profesional & juri Tambahan.....

Cara nak vote????senang just...sila ikuti caranyer dibawah :

Taip TSMC_vote_09 dan post comment di entri

14 comments:

INTAN said...

good luck utk c manis itu

Rozita said...

muga berjaya yea!

U-jin said...

intan, kak ita...hahaha sesajer jer..chances x tahu lar..sbb ramai contestant...kalo memnang baguslar...ekeke

kakyong said...

wahh... kat kolam renang.. gaya model fofuler.... gud luck yasmeen

U-jin said...

kak yong ..ekeke...gaya dah ade..masa kecik2 xper..jgn dah besor ...auww..seksa u..

CT said...

waaaa kolam renang pun bleh jadi tempat posing ek...bagus..bagus..

all the best ya....

Salam Kenalan dari kami...:)

U-jin said...

ct...salam kenal..mana2 pon posing jek dak cikonet ni...btw..tq..

Zanna_MamaBatrice said...

gud luck for yasmeen
tu yg mahal pose tepi pool tu...

U-jin said...

zana..pose menggodezz tu..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

Gud luck yeaaa.. :-)

U-jin said...

ok..thanks zafran..jgn lua plak vote yer..hehe

Azure said...

jalan2 dari blog Mama Aqish

salam kenal yea =)

U-jin said...

SALAM AZURE...jalan2 ler selalu..salam kenal..

Gieyana said...

Tahniah yer.. :D



I changed my font at thecutestblogontheblock.com