Followers

Sunday, May 31, 2009

Contest Seiras Wajah

sTicky mode (pls scroll down for new entri)
Untuk memeriahkan contest seiras wajah....cik u-jin pong x mahu ketinggalan.....nak menyelit gak.....mana tahu ade peluang menang ......'one drop perfume'..heheh...x gitu..

Nak tahu syarat2 Nya????
1.Korang mesti jadi followers UmmiAbbiQis
2. Makesure dlm bloglist/blog roll korang ade link UmmiAbbiQis,pastu...
3. Join contest yg di namakan 'CONTEST SEIRAS WAJAH'
Kaedahnya.
.1. Buat satu entry dlm blog masing2.. snap gambar korang ngan anak korang. Apepun cara dan gayanye tak kesah.. asalkan buleh nampak clear muka korang ngan anak korang.. coz kite nak tgk 'seiras' ke tidak.. sbb tu name contest ni 'seiras wajah'...
done
2. Umur anak mestila dalam lingkungan 0 bulan hingga 6 tahun. Tapi kalau ade 3 anak dlm lingkungan umur tu.. korang layak tuk buat 3 penyertaan.
yasmeen 3years++++ sesuai sangat..
3. Sertakan sekali dalam entry tu..
**Nama anak :
Yasmeen
**Tarikh melahirkannya :
14th Nov 2005
**Apa persamaan kamu dan anak :
Rambut,Pipi, Mata, cara senyum...ade ler sipi2....ahaks...lagi satu kalau nangis hidung mesti jadi merah dulu...ini serupa sangat...ekeke..
**Kenangan plg manis antara kamu dan si anak :
Setiap kali yasmeen pandai sesuatu perkara2 baru(perbuatan atau perkataan)...itu rasa nya kenangan paling manis bersama dengannya...
4. PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan, juri takkan memilih jika ada lebey dari satu gambar. (so korang kena konfemkan betul2 mane gambo yg sesuai)
yang ini sesuai kot...baju pong kaler sama.....muka pong cam sama jer....kih2..perasan...

17 comments:

kakyong said...

gud luck.. ibu & anak sama2 comeyl...

U-jin said...

tq kak yong..mana tahu ade rezeki kan....just 4 fun

Yan said...

uikk rase cam semalam dah ade entry ni...
u-jin buat balik yer,...

tp takpela.. yan dah updetpn

U-jin said...

yan..maybe masa yan masuk u-jin dah buat cuma lum update kat sana kot..hehe..ok2 xper...anyway tqvm

manje said...

comel n cute...

INTAN said...

anak comei..mak apatah lagik

MamaFaMi said...

All the best!

p/s : Minat Akim gak eh? Akim best kan!

U-jin said...

intan, manja...mak tumpang comel anak jer..ihiks..

mama fami tq...at first x brp minat..last2 tu cam minat lak...his performance simple n best...

Yan said...

tp yan pelik ah..
tetiap hari entry u-jin ni kuar kt blogroll.. ke u-jin hari2 up kan dia??

slalu sticky mode dia remain jek kat situ... new entry yg akan appear dlm blog roll.. tp u-jinnye len pesen lak hehe...

U-jin said...

yan..smlm u-jin cuma buh signature jer....xde latest post pun..hehe...sbb tu kat blog roll hat yang tu juga..

niza said...

dua2 comel...mata dua2 sepet....hehehe...gud luck!!!

U-jin said...

haha..sbenarnye x ler sepet sangat..masa tu ngadap cahaya tu yg nmpk cam sepet..hehe..ok tq.

Precious said...

Salam .. eh, boleh menang nih. Mama dan girl muka samer ler. Gud luck eh!

U-jin said...

precious..sama ker...ahaks...ade lar sama tang hujung2 tu..

@LiYaNNuaR said...

mmg comel...

izan said...

ujin,,, camne nak vote yasmeen tu...tak tahu

U-jin said...

liya...toce..lum tgk skrg lagi comei ..hahaha

k.izan..tgk cara2 kat link bawah



I changed my font at thecutestblogontheblock.com