Followers

Tuesday, January 6, 2009

Back to School

First of all nak wish selamat menyambut awal muharam dan juga selamat tahun baru...camne azam yg lepas..dah tercapai??? ekeke..kalau dah bagus ler....tapi kalau belum kita carry forward this year pulak... anyhow..may ur dreams become true...usaha keras tangga kejayaan...!!! Chaiyok chaiyok..

5th Jan 2009..Time to back to school...my daughter Sabrina n Sofea?? Sofea was in the afternoon session. Sabrina??moving up from Sek.Ren. Integrasi to Sekolah Sek 7 in the morning session.

:naikmoto:

:b::a::c::k: :t::o: :s::c::h::o::o::l:

What Happened on Sofea's First Day?

She took the wrong bus .....sangat panik aku ok....nak menangis pong ada..dah berair pong mata ni sebenarnya...dah 2 kali pegi sekolah...hari dah gelap...suya x tiba rumah lagi...uwa!!!!!!!!!!!!!!!!!mana suya niii....
aku call uncle jack( bus driver ) tp x dapat..dah lenguh jari2 ni menekan....macam2 dah terbayang dalam kepala ni...camne kalau she got off at the wrong stop??camne..camne..camne????ish2 camne ler suya ni...

:girl_1:

x lama tu uncle jack call...dia bagitau suya silap naik bas and bas tu pusing2 lain tempat dulu...huh!!! ye ker betui ke....leganye...cepat2 kami balik rumah tunggu suya...suya dah balik....seronoknye...meh kiss sikit...mmuahh.... sib baikler dpt jumpa suya lagi..

lepas ni suya x yah naik bas ler... tunggu mama amik kat sekolah jer...uishh..serik....


4 comments:

An online DIARY of Rozita said...

Kalau ada masa lebih baik kita sendiri yang hantar & ambik anak2 ke sekolah. skrg macam2 bende berlaku.

u-jin said...

kak ita..insyalah lepas ni amik n antar sendiri....cuma takut kalau2 ade hal...

sheila said...

uih..kalau sy mesti dah panic call sana sini dah tu..
menggigil toksah ckplah..

U-jin said...

nest memang pong dah menggigil k.mas dlm kepla teringat nasib budak2 yang ilang tu..huhuks...sib baik lar..



I changed my font at thecutestblogontheblock.com