Followers

Saturday, April 28, 2012

winter sonata part vi

Assalamualaikum..hehehe..lama giler nak muncul part vi
jangan marah aaa...
abis dah kot citer2 korea ni..

pulau nami...rasanye u ols pon tahu kan...
kalau nami island mesti ingat winter sonata...kalau winter sonata mesti ingat nami island
giler sungguh dgn citer tu aish....leh repeat berkali2..pastu nangis berkali2...huhuhu.....
pastu sakit paler nak pi kerja....sbb byk sgt nangis....
dialog pon dah leh hafal aish..

oklah perjalanan ke nami island ni dari seoul dlm 2hrs ++
ku x tidur sbb ni hari terakhir di korea...
so nak kenalah tgk sepuas2 nye..nak dtg lagi ntah bila kan...
ade rezki leh mai lagi...
tp rasanye kalau dtg lagi nakler dtg masa spring ke autum kan..
lain sikit scenery..

sesampai je jeti ....fuh sejuk bebenor aish..
so kita pi toilet dulu..
ooo...bucuk dan kotoq aish toilet sini...
kat korea ni ..ini satu2nye  toilet yg ku feel...eeeeiiiaa...
lain2 tmpt semua ok..bersih...
xperlah small matter tuh...;)
ade misi yg lagi penting...
nak jumpa junsang n ujin...hehehehe...

so..pastu kami naik feri...ala 5 mins je...mcm dr penang ke pulau jerjak je..weee..
eh korang penah pegi ke..ku penah..tp sekali jelah masa co. trip ..
eh...off topic plak...
ok2,,continue..tiba je kami kat pulau nami..
tanpa disangka2....snow turun....
ini 1st time rasa snow fall...setelah beb hari dok kat bumi korea ni...
+ 1st time in my life....kih3...
so dpt bygkan lah seronoknye..
mmg mcm welcome kami jer kan.....
besh3...
ok..layan pictures ye...byk giler gmbr kat sini..
so apa tunggu lagi
feeling2 winter sonata ler kami kan...^___^

inilah cinta hati saya..yg ke -2...yg no 1 x ikut...uwaaa... :P

malas plak nak uplod gmbr
lagi pon mak baru belajar buat mende ni...
layan...



Hug N KisSes,
 



No comments:



I changed my font at thecutestblogontheblock.com