Followers

Friday, January 13, 2012

New Year 2012

Assalamualaikum semua..
Alhamdullillah kita berada sudah di tahun baru masehi 2012
ade yg carry forward azam ke...hahaha...
apa pun smuga azam th lepas terlaksana dengan jayanye
dan azam tahun ni
smuga ianye sesuatu yang lebih baik dan menyinar lagi..
ceewahhhhh...

oh...tahun ni...
anak2 ku
sabrina form 1 sudah..tahniah kakak dpt masuk krk..
sofea std 5
yasmeen ??? aaaa std 1...so kiyut...my cikonet is growing up so fast..
amani pula..dah nak sambut birthday 1th on feb nnti...yeay..

ni masa orientation day...tgk tu lencana kat pingggang... x sangka lak bibik jahit kat pinggang...adoipun... nak tukar x sempat dah...kira oklah kan memen...hehe..


x sabar sungguh dia betui dia naik bas sekolah.... so mama n papa kena lah sekodeng 2 weeks kat sekolah hari2.. ala2 private ivestigator gitu..haha

mama tambah bzzs..
papa lagilah double bzs..

apa pun mama nak big thks kat papa untuk hadiah th baru galaxy tab 8.9 "...;)
insyallah akan mama gunakan sebaik mungkin...

Hug N KiSseS,



No comments:



I changed my font at thecutestblogontheblock.com