Followers

Tuesday, November 1, 2011

worksyop...

yihaa....finally ku join juga workshop fotografi yang diadakan oleh odisi studio..
yup i'm having fun in this class, really learned a lot of things ..
especially teqhnique, setting...and so on..
all about camera n photo...
for beginner as me the class was fun n interesting ..
but i shy2 cat gak r sbb yg lain bwk camera senapang masing2...
tp ku ade gang juge..sbb yatt bwk canon g11..hehe adik badik cameraku...

:minimo_09:


3 bende penting yg ku belajar dr Engku Iskandar..
ISO
Apperture
Shutter

wah...
ku berjaya juga mengambil gambar secara manual setting
instead of "auto sesajer" selama ni kannn...

yup hasilnye mmg mabeles....hax3...
cuma rajin x rajin nak setting2 bagai ni..
muga2 ku bertambah rajin..
kena practise selalu ni...

bak kata cikgu Engku Iskandar...

camera in only a tool
most important
person behind the camera...

yup cikgu...saya faham.....hehe..
tq very much....banyak2....

meh kita cuci2 mata tgk gambar yg ku ambil ni...
ade model lagi...kelass....
model ok je...
photographer je yg lebih tersipu2 nak ambil gambar..
hax3...
tp x ler lawo mana gambar ku ni..
malu je aishh..








ok bebaloi kan workshop ni...rm99 je tau....
korang pi search kat facebook odisi studio ye..
pastu like3x..
sesuai sgt yg baru nak kenal2 fotografi ni..
cuba korang cari kat mana2 sekalipun x dapat rega ni..
ade indoor n outdoor shoot..
ade teka tekuk..
ohh mekasih cikgu atas hadiah kemenangan teka tekuk tu...
tak sangka lak leh menang pulak keh3..
alar teka2 seting iso , aperture n shutter..
sblm ni jwpn manjang ke laut je..haha..

k lah chow...
Hug N KiSseS,



2 comments:

hakak CNN said...

wahh lepas neh lagik meletop-letop lah gambor yang ko ambik yer...cessss mendengkilah haku tauu..!!

U-jin said...

HAX3..masih x leh lawan ko lah..jgn risau ler...xde maknanye...dtg malas haku ku kasik kat anak aku jer..nah amik gambar mama...keh3



I changed my font at thecutestblogontheblock.com