Followers

Saturday, November 26, 2011

school hol..part 1..

School holiday br ni kami ke penang..sempena mengikut incik papa outstation lah..

hehe...awal jalan yer..lepas result upsr terus je....vrooommmm

Tmpt paling dia selalu outstation…heheh..Penang.. kulim..penang.. kulim…So Kami pon numpang menggediks gak..heheh..Banyak kali sudah ke penang..tp lama x ke penang hill aka bukit bendera tu…So this time ku bwk anak2 ke sana…dan ke toy museum…(hat ni aku pon x penah pegi..)

kami x byk sgt agenda nye pon..jln2 makan2 kulam2

no shoping2..ngeh3
masa kami pegi tu..penang bridge tutup..sbb ade apa ntah ade marathon ler gitu kot..
so kami naik feri....hehehe
x perlah bes gak naik feri ni...
dpt cuci2 mata...



after lunch...nasi kandar...hahaha... apa lagi..kami terus je meluru ke penang hilll

aaa ni masa que nak naik tren...



amboi amani dia dok belle dance pulak dlm tu...mood baik sblm menangis...huhu
punyelah lama x pi...lajus sungguh tren...x sempat nak berangan2...keh3
las 5 years..eh yer ke...8 years kot...waaa...10 years kot...tu dia lama sungguh x jejak..
tren masa tu...ntah panggil apa kabel ke..slow motion je...half way siap stop lagi ,,,


yeyeh...dah sampai....nilah scenery dr atas nun....mak ai..gayat nooo...
mestiler amik gambar kan......

tolak lagi amani ...papa tu..hahaha
dulu xde kot mende ni..ntah...
ok guys..driver kami dah tunggu...hahah


ni pula dalam toy museum......tgklah teruja sungguh bdk2 ni dok dlm tu....
yelah macam2 cartoon character ado......
apa lagi sumer lah dok posing2..
sampai x bagi can langsung kat mama dia nak posing....adoi pun......
mama amik gambar jolah....

amboi papa siap berimaginasi lagik......lawak3
uwaaa....korang mama dah nak nangis tau xde satu pun gambar mama.....
last but not least...mama tangkap memeen....jomlah pilih shrek ni....hahaha...jadilah yoo..

Hug N KiSseS,


No comments:



I changed my font at thecutestblogontheblock.com