Followers

Sunday, January 9, 2011

See u Soon , my precious one...:))

what stuff do I need to get?
Blankets? Bottles? How many? What type? ? Socks? Mittens?
Really confused ..
yg mana nak beli ek..
udah 5th xdak baby...kik3..
my old baby stuff sumer pon udah antar rumah mil
utk kasi2 sapa yg nak guna..
my sil ke, neigbour ke...sapa2 lah..
so no baby stuff anymore...
in my house.. :P

for ur info..
aku guna jelah list dr
Little WIZ
bakai2 mummy boleh lah guna list ni..
x yah fenin2 kepala..
sgt2 berguna tau dan boleh gak shoping
one stop kat sini.....i loooikeeeeeeeeee...
best sgt sbb ade discount....hehe..
dan juga ade redeem point...
tp xde lah semua aku beli yang oii..
kopak ler poket incik papa...
just thick basic need for my future baby..

tu dia...antaranye... bedding set, bakul baju baby,
nursing pilow, baby rocker,

cooler bag, baby bag...etc..

tolak tepi dulu nafsu nak beli benda bukan2..ekeke..
tp baru2 ni tershoping n tergrab plak baju n tight kat
gm plaza
comei2 nye baju2 baby kat sini..
tp..kena bwk2 bersabar..
nanti dah kuar baby kita sambung shoping lagi eks..

bakul baju ni kan....aku suka sangat kaler dia..

meh tgk apa ade kat dlm....hahaha...
sumer ku sumbat dlm ni...

mcm2 ler baby stuff kat dlm ni..
kalau bukak bakui ni dah mcm ade bau2 baby dlm rumah ni..
:))

ade lg mende yg x beli benornye..
alorrrr...
mosquito net x beli lagi ar....lupa plak...
sbb masa tu xde plak mosquito net kat
Little WIZ ..huhu..
others thing mcm car seat, stroller pong belum..
emm..hat ni lepas baby kuar kot..hehe...

Hug N KiSseS,


7 comments:

Yan said...

salam..
lame tul tak singgah uma ujin ni..
ape kabar??
dah berapa bulan??
sorila ketinggalan betul ni

U-jin said...

haha yan... xper...lku pong dah lama x aktif berblog ni..udah 8 mths ++ insyalah due mid feb :)

MAMASYAZA said...

kotak tu mmg cute sgt, kalo su tgk pun sah2 kena beli

MaMa IyTa said...

meriahnye hang punye soping...
sronok ler kalu dpt join sama

U-jin said...

mamasyaza...tulah..ternampak teruih berkenan...belang2..haha
iyta:kalo ngan hang mahu sampai kedai tutp kot...ekeke

Anonymous said...

As Salam....nk tanya skit..kt mana beli kotak colorful tu ye? tq..

U-jin said...

ooo..kotak ni i beli kat giant sec 13..ade stall kat situkan...tp ini last year...tak tahu ade lagi ke tak..rega dlm rm70..



I changed my font at thecutestblogontheblock.com