Followers

Friday, December 17, 2010

29 weeks pregnant..

sunnguh teruja dan berdebar nak menyambut baby baru ni...
skrg pong asik ler dok search pasai baby
pasai bersalin, pasai baby butik, pasai breastfeed... hahaha... itulah duniaku sekarang....pastu plak crita kat incik papa.. sampai dia busan kot...
tp dia layan gak ar..heheh... jgn muntah hijo udah...kui3..

lagi indah dpt berkongsi pengalaman manis ni
bersama my bff ...cik ainnnnnn..
x sangka yer ain..kita sama2 pegy..
udah 7 mths dah..
lebih kuranng je due kita..
rasanye cam penah aku mimpi pegy sama kau ler..
tp x ingat bila..heheh..
smuga kita berdua selamat melahirkan ..
dan mendapat baby yg cumellll..

cayang2 cik ainnnnnnn..hehehe
pic...laga2 perut...x leh nak elak pong..mesti terlaga gaks..

baru2 ni aku dan ain pi kelas bf
sarakids
bagi ain yg 1st timer..biasa ar kan
xde pengalaman lagi
tp aku yg anak dah masuk 4 ni malu gaks..
x reti2 lagi..ish3x..
bukan x reti..tp dah lupalah...haha..
lgpong nk belajar cara buat stok bagai tu..
x brp nak faham..itu yg pentingnye pi kelas..
kunun2 kan aku nk xclusif bf...:))
harap2 dipermudahkan..ameen...
btw kelas ni mmg interesting..
mcm2 yg ku dpt tahu
dan dlm masa yang sama mcm sedih bila ingatkan kenapa aku x fully bf anak2 aku dulu...
mmg bfkan..tp campur2 dengan fm..
bila start kerja lagilar kan...lama2 susu pong dah xdak...alahai..
xperlah masih ade peluang lagi(cehh...pujuk ati sendiri..)
skrg pong byk sgt knowledge buleh dicedok dr intenet ni
dan dgn sokongan kwn2 , suami, dan famili
harap2 berjaya..
so..doakan saya kwn2 ek...
chaiyok2...


Hug N KiSseS,

5 comments:

firahadifa said...

owh... congrates dear...

U-jin said...

tq..:))

ain said...

mas, sayang kat hang. sonok pregnant sama2. sonok tukar2 cerita. moga2 kita semua selamat dapat baby comel n sihat ye. twin lain mak n bapak. keh2x

farah sarakids said...

pray the best for u sis! happy breastfeeding ur 4th baby. :-0

U-jin said...

ain..yesza...x sabau kan nak tunggu twin kita tuh..keh3

farah ...thks for ur support..:)



I changed my font at thecutestblogontheblock.com