Followers

Thursday, August 20, 2009

Ramadhan Al - Mubarak

Here i would like to wish u all Selamat Berpuasa !!!
Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak...

so awal pagi sabtu dah tentunye kita kena bersahur.....
selamat bersahur dan selamat berpuasa utk semua k...
take care dalam menjalani ibadah puasa..
emm anyway tahun ni aku menyambut puasa di hospital...
for ur info my mum dah admit kat puteri specialst jb....
emm...rasanye korang yg folow blog aku ni mesti tahukan sbb apa....
so esok aku amik halfday dan terus balik jb...

smuga allah kuatkan dan tabahkan hati....itu jer yg aku pinta...smuga aku dapat menahan air mata dr terus mengalir...terutamanya depan org yg aku sayang...smuga my mum tabah dan kuat.....

Hug N Kisses,

12 comments:

sis_nita said...

salam ramadhan al-mubarak.. erk! sok dah pose ke..? pengumuman pose akak terlepas laa.. huhuhu!

U-jin said...

sabtu kak

ida said...

kuatkan semangat ye mas...aku mungkin esok mlm atau sabtu pagi tolak balik klang...mesti mak nangis tgk aku balik...aku jelarr yg tak tahannya...

CuTeMiUt78 said...

selamat menyambut ramadhan..
takpe la.. kuat kan semangat dan tabahkan hati k.. harap semoga mak cepat sembuh k

Aida Alias said...

selamat berpuasa... kuatkan hati, semoga semuanya selamat dan berjalan lancar.. semoga mak u-jin cepat sembuh

ainie aziz said...

selamat berpuasa. speedy recovery to ur mom. kuatkan semangat dan tabahkan hati ok. Insya Allah, semuanya selamat.

INTAN said...

moga mak ujin cepat sembuh...

MAMASYAZA said...

selamat berpuasa utk u jin sekeluarga

U-jin said...

salam sumer..selamat berpuasa ..thks for ur caring...

kakyong said...

U-jin,
selamat berpuasa buat u-jin & keluarga..
& semoga u-jin & keluarga tabah.. semoga mak berada dalam lindungan Allah...

take care yer..

shi3la said...

Selamat menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa Ujin.

Moga ibu kau cepat sembuh dan moga ko sekeluarga tabah dalam menghadapi dugaan ini..

U-jin said...

kak yong, shi3la...thks yer...



I changed my font at thecutestblogontheblock.com