Followers

Thursday, July 16, 2009

EEEiiiii..ulat bulu ke ni...



Dah Macam Ulat Bulu pulak aku tgk 'my cikonet' ni...hahah...
melentok2....eeeiiii....
pic ni diambil sempena jadi model free utk Exchange Gift DRA bln lepas.....

ups citer pasai my cikonet yasmeen ni kan...mmg semakin petah bercakap..kdg2 x larat nak layan ckp dia....mcm2..ade jer idea dia...
tp dia ni ade satu habbit...suka tgk citer hantu n citer yg ade darah2...yg ade bunuh2....
citer thriller..
eeeiiii....kot nak jadi dr. bedah anak aku ni..haha..
lagi satu dia suka sangat2 layan citer hidayah(citer indon) tuh...
(ini pengaruh dr maid aku yg dululer nih...)
tp bagus gak citer tu byk pengajaran...
uh..buleh nangis guling2 ler kalau x bg...
aku takut tgk citer2 camtu...
yg dia plak lagi suka sangat tgk mende2 camtu...
darah...hantu..ulat...eiiiiii...

Hug N Kisses,


17 comments:

reen said...

bgus pe bg bdk2 tngk citer tu..ad hikmah&pngajaran tu...
mai tngok lg sok!!!:D

INTAN said...

apa EG nya?..towel tu ke?

yantz-yeem said...

eeee ulat bulu sesat ke? act apa tu eks?cam bungkus ngan towel ke?waaaaahhh leh jadik pakar bedah nie...tp kita cukup takut n ngeri arr tgk citer2 camtu...

sis_nita said...

memang menginsapkan lerr citerr hidayah tuhh.. huhu!

kekadang blehh nangess wooo..

CatlinaFly said...

hehehe ingatkan baby je berbedung..:)

Rozita said...

EG dari sape tu? towel tu eh?

efamaira said...

uuuiittt.. comey la ulat bulu ni.. ade lagi tak ingat nak la satu.. wahahahaha..

same la ujin dak kakak pun suke tgk cite2 cengitu selain katun.. pelik kekdg kite tgk takut dia ok lak siap leh tanye "mama mama tu hantu ke".. ape nak wat layan kan je la.. huhu..

ct rahani said...

ulat bulu pun, comel dan beranikan yasmen.. hiks..

U-jin said...

intan, kak ita..ahah..eg towel

reen, sis nita...mmg byk pengajaran citer hidayah tu...bagus gak..tp certain scene..huhuh...takutt.

yantz...tular ngeri gak...tp dak tecit ni selamba je...hehe

efa...tunggu kita klonkan ulat bulu nih..ahaks

catlina...tular rupa baby besor bebedung...teringin sgt...uwaaa..

ct...dia ni mmg berani..kalo boleh nak tgk seinci jer ngan screen...
tp ngan kucing takutttttttt....ceh..

kakyong said...

makkk aaiii..merahnya ulat bulu.... hehehhhhh... cute jer...

makin petah... ahahah, sure tak terlayan.. mcm fikri skrg ni.. ade jer citer dia.. kalo tgk kartun, bukannya da tgk citer tu sgt.. tp dia sibuk nak citer balik apa yg dia faham...

IT'S Me N.a.N.a said...

ee..best nyer maid akak tue dapat majikan yang baik ati. Yer lar. Majikan mana nak bagi maid dier tgk TB lama2..kan?kan?

Precious said...

Hehhh ... memang macam ulat bulu tapi ulat bulu comel. Besar nanti jadi ulat buku yer ...

ibu_umairah said...

alahaii comelll nyaaaaa........ulat bulu ini apa nama nyaaa

Yan said...

wahh... dia minat cite2 thriller ye.. buleh geng ngan aunty nih.. aunty penakut tp ske sangat tgk cite antu n thriller gitu

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. dah memang cam ulat bulu.. oh skkee citer thriller erk.. eemmm bagus2 supaya tak jd penakut klu besar nnti..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. dah memang cam ulat bulu.. oh skkee citer thriller erk.. eemmm bagus2 supaya tak jd penakut klu besar nnti..

U-jin said...

kak yong ...oh fikri pong camtu ek....x terlayan...tp kelakar pong ade...

cutemiut mamanye jer yg penakut mekut..hehe

yan...ngeri ler citer2 camtu ..dulu mmg suka gak...tp dah tua2 ni takut plak...tua ke haku....uwa...

precious...ho kalau besar jd ulat buku..bagus bebenor..

its me nana..akak x kisah as long she can finish her job..jgn melangut dok depan tv kerja x siap udah..



I changed my font at thecutestblogontheblock.com