Followers

Wednesday, July 8, 2009

Birthday present & Makan2..

sambungan dr entry yg lepas...present 'Incik' papa tahun ni aku beli biasa2 jer..hehe.....kemeja jer...lagipong leh wat raya...hahah...hope Incik Papa suka lar....kalo sajer2 dia nak beli kemeja...huh...susah....
so aku pong belikan ler memandangkan balik2 asik kemeja yg sama jor..
penin gak haku tgk...hehe..

tp yg lawaknye..silap saiz...hehe..aku ingat Incik Incik 'papa' dah membesor
so aku beli saiz besor ler..sekali test alamak 'geloboh'...

sib baik aku simpan receipt...
so next day tu aku tukar saiz ngan kaler lagi...

so ini ler final present untuk ├Źncik 'Papa' tukar saiz dan kaler je..
aku tepek sini sbb sng aku nak wat rujukan tahun depan...wakaka..

Hadiah dah setle...so citer makan2 ler pulak...ekeke...ptg tu aku sms aku nak ajak Incik Papa ni mkn kat Thai Cuisine...ihiks..yelar...sbb dah 2x diwar2kan dlm paper tp aku x penah pi pong...
tetiba dia sms balik
'Actually mlm ni mmg dah plan nak belanja mama mkn kat tempat yg sama...'
?????
i'ts so coincidence...

yolar somi isteri selalu je pkir mende yg sama...
lagi2 pasal makan....muehehe..
jom layan...mmg sedap....
yes..yes..selamat duit haku...
bukan kedekut...berjimat...hahaha..

Hug N Kisses,


12 comments:

Yan said...

sodapnye menu itu..
dah lame tak makan luar ngan hubby... takat sarap je huhuhu

fazilzura said...

salam terjah ..

wahhh cik abg dpt baju baru yek ..mesti senyum smp tinge tu .. cm laki daku ..

huhuhuhu steam boat ke tu .. aduyaiii

mummYaeesh said...

ingat terbeli saiz kecik skali beli besar ek..nmapak sgt hubby maintain slim gitew..woohoo

katne ni uols??sedap ek??bleh la terai sedas dua nnt!

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

saya pun perna hsilap beli size.... tapi bukan baju...seluar...sib baik simpan resit, blh tukar...

Mamamanja said...

yg atas tu lagi cun rasanya heheheh

U-jin said...

yan......sarap sama bes gak tu pekena roti canai..

fazilzura..mmg sengeh jer dia haritu..

mumyyaesh...kat thai cuisine sek 20 shah alam...hang kan rajin terjah...pi cepat..hehe

aimi..tular sib baik simpan resit...tp mmg dah standby pong

mama manja...2nd time pi dgn incik papa..dia bekenan hat tu plak...ikutkan je lar..

MAMASYAZA said...

sungguh menyelerakan menunya...mesti sedapkan

ct rahani said...

cantik kemeja itam tuh..

CuTeMiUt78 said...

nice je tgk kemeja tu.. skali terbesar ya.. :D

shi3la said...

akhirnyerkann..ko postt jugakk..kahhhh...

ko tau naper haku beriya suhh ko post cepat2 tak..sebab haku nak tiru..nak beli utk hubby haku nanti..mhuahuahuaa...haku dah kering idea mau beli haper daa utk besday diyer..rasernyer semua benda haku dah kasik diyer...kahhhh

kakyong said...

bagus lah bg hadiah kat che abe..
kakyong bg makan jer.. soh dia gemuk lagi... hahahha...

U-jin said...

mama syaza...mmg sgt sedap...lenkali nak pi lagi..
shi3la..ahaks..tiru jgn x tiru...lomah aku nak beli utk lelaki ini..x gheti..
kak yong mkn pong baguh gak...hehe..cukop mkn senang hati yer dak..
cute..tular..aiseh terlebih sudah



I changed my font at thecutestblogontheblock.com