Followers

Thursday, June 4, 2009

Cuba Teka


Cantik x? Cuba teka kat mana ni.....cam kat obersee je gayanye...
..
..
...
......
.....
nop...pic. ni aku baru jer snap ptg tadi ..lokasi kat blkg opis aku jer(sambil2 wat k erja berangan jap..)...hahaha...pokok apa ek ni?? aku pon x tahular.....ala2 bunga sakura bertaburan......suka lak melihatnye...sejuk mata memandang..

Hug N Kisses,

13 comments:

kakyong said...

yes.. memang cantik.. bunga pinkish gitu...

firahadifa said...

memang canteks...

Aida Alias said...

eh cam bunga kertas.. tp besar lak pokoknya tu.. sweett

KesahKu said...

ujin..
pokok tu pokok 4 musim ke?
cuba tengok bln 12 nant..
dia kering x?
kalo ye..betul la kot pokok 4 musim
cam kat UKM kolej aminudin baki..
ade 1 pokok cam sakura gitu..
ikut 4 musim.

hmm..maaf ek..terlambat sehari nak vote anak ujin..
ralatt betul rasa...

helena's said...

kak umah saya pon camni pokok dia..cantik!cam kat obesi..hehe

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. bunga tu ala2 cam bunga sakura kan.. kat sini kan.. berderet kat tepi jalan nak g ofc kita.. klu time berbunga tu.. cantik je kan..

Farah said...

mcm kat korea! tp ghupe2nye kat mesia je hihi..

Mamamanja said...

mmg cantik... dok lepak2 bawah pokok tu pun sure cantik

U-jin said...

kak yong,firahadifa...cantikkan...pinkish

aida....mmg bkn bunga kertas..ntah ler..x tahu apa nama nye

yanti...no haller pasai vote tu...emm..x tahu apa nama pokok ni..mungkin ler pkok 4 musim..mmg nanti dia luruh cam musim luruh gak..

helena, ciut, MM, tular kalau lepak2 ni..mcm kat korea ni...buleh ler berangan2 ..nak pi korea ntah biler..wakaka

ct rahani said...

a ah la.. cam kt obesi dah.. hehehe....

Luth Textile said...

aik kak.. nostalgic gambarrr...


Latest Posting : Jom Download Photoshop Percuma di blog Luth

U-jin said...

ct...beskan...cam kat korea..

luth..ok..thks..

sheila said...

skrg ni mmg musim bunga luruh kot..
pokok2 kat area parking kat umah kite pun byk gugur..kale putih..cantik jeee



I changed my font at thecutestblogontheblock.com