Followers

Thursday, May 21, 2009

Hari Guru 16th May..

16th May...Yeah ..Hapy Teacher's Day...for those cikgu yang mengajar semasa sek keb dan sek menengah...lost contact dah ngan cikgu2...tetapi sesekali kenangan tu menyinggah di hati...ya rabi apsal ler nakal sangat dulu ek....adoilar..cikgu sori mori lar...x tahu apa yang aku pikirkan waktu itu...mentah tul masa tu.... perangai...huhuks...jgnler anak2 ade yg ikut..

Dlam noti2 ade gak cikgu yg paling disukai...Cikgu Tumi...ekeke pelik kan nama ni...tp niler cikgu yang paling akusuka ..dia ajar subjek maths...sbb tu subjek ni aku score...yg x suka semestinye cikgu disiplin..aiseh lupa lak nama nye...sbb garang sgt kot..mana xnye kena baling ngan duster..kena hempuk ngan buku ledger hat tebal tu...nakal sgt ler cik u-jin ni...huhuks x padan kecik..anyway itu semua kenangan yang tersemat dihati...dan kalau ade peluang jumpa...mmg nak ucap terima kasih banyak2 kat cikgu2 semua...dah besor2 ni baru terkenang betapa mulianya hati cikgu2 semua...trima kasih kerana mengajar erti kehidupan...rupanya bukan senang nak hidup senang.....huhuks..

Untuk cikgu anak2...selamat hari guru...trima kasih kerana bersabar, mengajar tanpa jemu...smuga anak2ku menjadi org yang berguna bila dewasa nanti....

special for sabrina n suya teachers...mini mug with photo printed...


12 comments:

Rozita said...

bes nya mug..
akak suka collect mug nih..

INTAN said...

hamoi..betuah le cikgu dema...

MAMASYAZA said...

wah...cantik la mug tu...kalo letak gambar the whole family...mesti cantikkan....

MAMASYAZA said...

oppppsss....ptg td terjumpa website ni http://www.mysoju.com...boleh tgk semua episod winter sonata kat situ n gambar korea yg lain

sheila said...

nakal ke akak time skul dulu?
kire akak buleh masuk dlm kategori.."don't judge a book by its cover" lah ni ye

U-jin said...

kak ita...haha..bes kan mug ada gambo. ....oder kat wmc..

intan..haha..sengeh2 cikgu tu dpt mug tu...kalo buh gmabo dia lagi lebar gaknye sengeh..wakaka

mamasyaza...haah bes kalau buh gamba famili atau buh gamba masing2 ...senang nak minum..x tertukar..ahaks..

mamasyaza..my soju tu mmg favourite link...mcm2 movie..buleh muntah woo

nest..k.mas paling nakal form 1&form 2 ..x tahu naper..culture shock kot dok asrama..

Yan said...

kalau yan... cikgu yg garang tu yan igt..

kakyong said...

salam u-jin...

oo natti masa sek dulu erkkk.. nanti meen pun nakal cam mak dia, hehehhh.. budak cute yg notti... erkk ;)

kakyong said...

sudah kan anda memborong award di blog kakyong
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menepek-award-part-2.html

U-jin said...

yan..haha..tular puas ingat2 x dapat...

kak yong...naper ntah nakal benor dulu...ekeke...malu jerkalau diingat2
ho award ker...banyaknye....tagpong lum jawab hehe...tima kacih2..

niza said...

cantikla mug tuh...mhl x??ader gak bercita2 nak wat nih...hehehe...

U-jin said...

ho...kalo nak oder dgn xena di forum wmmc ..price rasanye dlm rm6



I changed my font at thecutestblogontheblock.com