Followers

Saturday, April 11, 2009

Nasi Goreng Seafood..

Last week while in JB, we had lunch with perantin baru(my niece Mimi & Am)...so dalam pada dok sembang2 tu.. my niece recommended NAsi Goreng Seafood Stulang Laut...kih2...sampai tergoda Incik Darwis dibuatnye...hahah...cik u-jin on jer...

Malam tu lepas visit my mum kat spital, kami pun meneruskan visi mencari makan....dah tentu2 nak sgt ler cari nasi goreng seafood tu kan.....hahaha....masa dah sampai stulang laut tu kami nampak the zone...wah bauu...bauuuu...dah dekat dah ni...wakaka...

kedai yang my niece recommend tu actually di kelilingi rumah flat..agak tersorok sikit....dari jauh mmg dah nampak berasap dah...my niece awal2 dah remind kami..tmpt tu mmg kurang bersih tp makanan nye sedap giler...yup !!! we noticed it... makanan mmg sedap , environment mmg agak kureng b****h.....tp disebabkan teruja nak try + perut lapor + dah ade depan mata......
apa lagi.....jemput2 ler makan...heheh..
ramai amat manusia kat situ...meja pong xde woo...

finally kami dapat gak duduk...mmg dah rezeki kami ler tu...ok jom layan apa yg kami oder..
kan betul cik u-jin cakap...berasap....sengit pengit hidung...

We ordered seafood nasi goreng, special ~ wrapped in a banana leaf.

We also ordered grilled prawns

P/s : Mimi & Am , if ur both read this entri..tq...n dgn ucapan..jgn terlioq..ekeke..lenkali kita makan sesama plak k..

4 comments:

ana said...

Ishhh..Tak tahan..tak tahan..

U-jin said...

ana..sajer jer nak goda ko...sedap woo..

kakyong said...

salam
amboi sedap nyer.. nampak berasap panas2 gitu, terliur dehhh..!!

U-jin said...

kak yong...mmg sedap..singgahler nanti kalo pi johor..tp env. kureng sikit lar..



I changed my font at thecutestblogontheblock.com