Followers

Wednesday, January 28, 2009

GuA TeMpuRung N KellY CAstle

25th Jan, since we had never been inside the cave before,we took the opportunity to visit the cave. A good enough start as introduction we guess ..ahaks...dengan cikonet yasmeen..mana buleh adventure2 segala tu....ok lar tu...hehe..itupun dah separuh pitam ...

So, how was it like inside the cave? Let the following pictures tell the story .... ups sorry...blurrrr pics here and there....layan..

bentuk semulajadi di dinding gua ~ bentuk kucing, lembu, muka pompuan, emm mcm2 lagi..


...after tempurung cave, kami singgah ke kelly’s castle… erm… how should I say… it’s a bit frustrating though… nothing much to see there….. .and dun't know why...sabrina n suya suka sgt tempat ni....hiks..hiks..biarler ..anak2 kan suka menkaji...a lot of sad story written there...so..on the way balik asik cit cat2 pasal stori kely castle je....nak tergelak dibueknya..
Kelly's castle bukti cinta kepada isterinya...
emm..bila En.Papa nak buat castle utk Mama ek..ceyy..berangan..

:11:

kat lorong ni katanye roh kelly masih merayau2..uish...horror

Pelikkan?bear sdg mendakap pokok ditemui di kelly's castle

5 comments:

Hanisda said...

wahh kita yg dok perak pun lum pernah sampai sini lagi..uhuuuu

U-jin said...

ainal biase ler tu...ekeke...
gua tempurung tu ok gak tau...xperience larkan...kelly castle mmg xde mende sangat...hehe..

izan said...

hai ujin.... akak tak penah masuk kelly castle tu.. tapi penah lalu kat situ....

gua temperung macam menarik je...bila la nak sampai lagi ke sana

izan said...

dapat tak komen akak tu

U-jin said...

kak izan..ok gak gua tempurung tu..kena bersedia gak ler dr segi fizikal kalo nak adventure punye...
kelly castle ok lar..tp xde mende sangat..history je lar..



I changed my font at thecutestblogontheblock.com